WAF lustrum 30 jaar

  •  07 May 11:00 - 23:59
  •  de Bongerd
  •  10

Dit jaar bestaat WAF alweer 30 jaar! Dit willen we groots vieren met zowel de huidige leden als oud-leden. Daarom zal er 7 mei een lustrumdag plaats vinden. We hopen jullie allemaal op deze dag te zien! Je kunt je opgeven voor het lustrum door onderstaande vragenlijst in te vullen.

We zullen de dag beginnen met beoefenen van onze geliefde sport in de vorm van een klein hat-toernooitje. Dit toernooitje zal op de Bongerd plaats vinden. We gaan proberen om teams te maken van een redelijk gelijkwaardig niveau. Vandaar dat we van iedereen graag een indicatie willen hebben van het frisbee niveau (mag ook van jaren geleden zijn) en de huidige fitheid. Laat ook even weten als je, vanwege welke reden dan ook, niet mee kunt of wilt spelen. Na te zijn bijgekomen van het sporten met een goede lunch zal er een middagprogramma zijn met leuke activiteiten. Uiteindelijk zullen we bij SSR-W (Generaal Foulkesweg 30) terecht komen waar we ook zullen dineren. De kosten voor deze dag zullen 10 euro bedragen, dit is inclusief lunch en diner. Dit ontvangen we graag contant op de dag zelf.

Na het dagprogramma, dat ongeveer tot 20.30 zal duren, zal er een feest plaats vinden. Hiervoor zijn ook alle andere frisbeeverenigingen uitgenodigd. We zouden het leuk vinden om zoveel mogelijk (oud)waffies te zien op dit feestje, dus ook jou! Het thema voor het feest is zeer toepasselijk: dirty thirty. Als je naar het feest wilt gaan en het vinden van een slaapplek levert problemen op laat het ons dan even weten. Je mag ongetwijfeld in Mark’s twijfelaar slapen, dat doen wij immers ook.

Geef je op via het onderstaande formulier!


Location

de Bongerd
Bornsesteeg 2
6708 PE
Wageningen

Organization

WAF